Lys.
Belysning.
Det er det vi kan.

Kompetanse.
Lyskvalitet.
Hele veien.

 

Belysning er viktig for helheten – både i et rom og for et utemiljø. Riktig belysning er avgjørende for å få et bygg til å fungere. God belysning utgjør forskjellen på et kjedelig rom og et rom som sprudler av liv. Vi i Frizen belysning er opptatt av kvalitet. Lyskvalitet. Og vi tenker på kvalitet og kompetanse gjennom hele prosjektfasen.

Vi vet at belysning er viktig – og vi leverer kvalitet

Frizen Belysning har siden oppstarten i 1991 prosjektert og levert belysningsanlegg med fokus på kunders langsiktige investeringer og behov. Vi leverer høy kvalitet og driftsøkonomiske løsninger.

Vi har armaturer og produkter fra produsentene Norka, EWO, Ridi, Spectral, Willy Meyer, Bäro og Sécurlite. Med Norka er vi godt representert innen samferdsel, energi, vann og avløp, logistikkbygg og næringsmiddelindustri. Ridi brukes ofte i kontorer, skoler og barnehager, butikker og kjøpesentre, mens Spectral lager produkter med et spennende design. Til fasade, gate og park brukes Willy Meyer. Til supermarkeder og produktprofilering anbefaler vi Bäro. Sécurlite produserer robuste og vandalsikre armaturer, mye brukt i fengsler og hardt belastede områder.

Med 4 ansatte på hovedkontoret i Kristiansand og 1 prosjektleder i Oslo, gjennomfører vi store og små prosjekter i hele Norge. Våre ansatte er dedikerte fagfolk med ekspertise innenfor fagfeltene elektro, lysplanlegging og prosjektledelse.

Ansatte

Terje Frigstad

Terje har vært daglig leder og eier i Frizen siden 1995. Han har plukket opp litt lyskunnskap i disse årene og er stort sett omgjengelig og i godt humør.

Ørjan Våge

Ørjan har etter mange år i Frizen fått en bred og tung erfaring på belysning. Ørjan er godkjent belysningsplanlegger NLK og er en humørspreder av de sjeldne.

Runar Stoveland

Runar har bakgrunn som både energimontør og elektriker. Med mange års erfaring med belysning i Frizen er han tilgjengelig på vårt Oslokontor. Runar er alltid positiv og særlig interessert i musikk.

Ørjan Engesland

Ørjan har jobbet som elektriker i 12 år, utført teknisk fagskole og er nå dypt inni lysverdenen.