Tidligere Swaroline, fra den østerriske produsenten Swareflex – har nå blitt til Verno Line og produseres i solid tysk kvalitet av Norka.

Verno Line: strøm og styresignal overføres via kabel eller induktivt. LED diode kommer i 5 fargevarianter med fleksibelt og så godt som uknuselig beskyttelseglass. Det benyttes t-koblinger for sikre tilkoblinger og avgreninger. Hver armatur kan programmeres for individuell belysning i èn eller begge retninger. Via kontrollenheten kan lysstyrke og funksjon programmeres og driften overvåkes.

Ansatte

Terje Frigstad

Terje har vært daglig leder og eier i Frizen siden 1995. Han har plukket opp litt lyskunnskap i disse årene og er stort sett omgjengelig og i godt humør.

Ørjan Våge

Ørjan har etter mange år i Frizen fått en bred og tung erfaring på belysning. Ørjan er godkjent belysningsplanlegger NLK og er en humørspreder av de sjeldne.

Runar Stoveland

Runar har bakgrunn som både energimontør og elektriker. Med mange års erfaring med belysning i Frizen er han tilgjengelig på vårt Oslokontor. Runar er alltid positiv og særlig interessert i musikk.

Ørjan Engesland

Ørjan har jobbet som elektriker i 12 år, utført teknisk fagskole og er nå dypt inni lysverdenen.