La oss prate lys

38 07 71 00
[email protected]


Kontaktskjema

Du kan også benytte deg av vårt kontaktskjema

Navn

E-post

Emne

MeldingKontakt

Kristiansand

38 07 71 00
[email protected]

Narviga 7
4633 KRISTIANSAND
Kart

NO 963 156 235 MVA

Oslo

41 20 91 07
[email protected]

Bygdøy allé 68
0265 OSLO
Kart

Ansatte

Terje Frigstad

Terje har vært daglig leder og eier i Frizen  siden 1995. Han har plukket opp litt lyskunnskap i disse årene og er stort sett omgjengelig og i godt humør.

Reidun Bakke

Reidun har i mange år tatt i mot kunder og telefonbestillinger, bestilt varer og styrt lageret. Med smil og godt humør er hun bindeleddet i organisasjonen.

Ørjan Våge

Ørjan har etter mange år i Frizen fått en bred og tung erfaring på belysning. Ørjan er godkjent belysningsplanlegger NLK og er en humørspreder av de sjeldne.

Runar Stoveland

Runar har bakgrunn som både energimontør og elektriker. Med mange års erfaring med belysning i Frizen er han tilgjengelig på vårt Oslokontor. Runar er alltid positiv og særlig interessert i musikk.

Kristoffer Repstad

Kristoffer er en ung, lovende elektriker med erfaring som serviceelektriker og oljemann. Med gode datakunnskaper, en god latter og pågangsmot ser fremtiden lys ut for Kristoffer.

Cathrine Tufteland

Cathrine er åpenbart født med godt humør. Hun er spesielt glad i crossfit trening og New York. Legger gjerne hele sin sjarm i å erte Kristoffer og elsker lunsjen i Frizen. Cathrine er flink med mennesker og lærer lysfaget i ekspressfart.